Gespot : Pernille La Lau in Bull Sisters jurk!

Op 29 november straalde presentatrice Pernille La Lau in een Bull Sisters jurk. Tijdens deze editie van koffietijd zagen we haar in onze Carice Military Olive. Ze interviewde onder meer Bastiaan van Schaik over zijn nieuwe kledinglijn.

Mooie winterjurk van Bull Sisters

Pernille La Lau zag er trendy uit in deze Bull Sisters jurk uit onze wintercollectie 2018-2019. De ‘Carice Military Olive’ jurk heeft lange mouwen en een gouden print over de hele jurk. Pernille combineerde de jurk met een minimalistische ketting en lange winterlaarzen; super mooi! Meer van Pernille in dit jurkje zien? Kijk dan de uitzending terug!

Fan? Bestel het jurkje direct!

Ben je fan geworden van dit prachtige jurkje? Bestel het dan direct in onze webshop!

Ik wil de Carice Military Olive!

 

 
 

Koffietijd jurkje Pernille