Gespot : Bridget Maasland in Bull Sisters jurk

Op 27 november straalde presentatrice Bridget Maasland in een Bull Sisters jurk. Tijdens deze editie van RTL Boulevard zagen we haar in onze Brigitte Sparkling Black. Ze interviewde bekende Nederlanders over de kerstfilm ‘All you need is Love’.

Winter jurken van Bull Sisters

Bridget Maasland zag er prachtig uit in deze chique Bull Sisters jurk uit onze wintercollectie 2018-2019. De half lange jurk heeft lange mouwen en een opstaande kraag. Deze oogverblindende jurk voelde zich helemaal thuis in het feestelijke kerstthema. Meer van Bridget in dit jurkje zien? Kijk dan de uitzending terug!

Fan? Bestel het jurkje direct!

Ben je fan geworden van dit prachtige jurkje? Bestel het dan direct in onze webshop!

Ik wil de Brigitte Sparkling Black!

Dit bericht bekijken op Instagram

Bridget in Bull Sisters dress wauwww!

Een bericht gedeeld door Bull Sisters Official (@bullsistersamsterdam) op