Gespot: Angela Groothuizen in Bull Sisters zomerjurk

Op 5 april stond Angela Groothuizen in het AD in een Bull Sisters zomerjurk. In het artikel gaat het over haar nieuwe programma “Voor ik het vergeet”. Dit is een programma over jonge mensen met dementie.

De Bull Sisters zomerjurk flatteert

Angela Groothuizen zag er erg mooi uit in deze vrolijke Bull Sisters zomerjurk uit onze zomercollectie 2017. De roze zomerjurk is flatterend en draagt comfortabel. Een erg vrolijke jurk! Terwijl het toch om een stevig onderwerp gaat in het artikel van het AD (Lees het artikel ‘Je moet nu genieten, nu!).

Wil jij deze mooie zomerjurk ook? Bestel direct!

En? Vind jij deze zomerjurk ook zo mooi? Bestel de jurk dan direct in onze webshop!

Ik wil de Stella Framboise!

Angela Groothuizen in Bull Sisters zomerjurk Stella Framboise