Uitgelicht: Porto

Deze zomer hebben we een hele collectie vol stoere en vrouwelijke jurkjes. Voor de actieve vrouw die er graag op uit gaat. Nu lichten we er 1 stoere zomerjurk uit die werkelijk een musthave is voor deze zomer: de Porto!

Een actieve zomer met de stoere zomerjurk

De zomer is de tijd van het jaar dat we er op uit gaan. We gaan winkelen met vriendinnen en dagjes uit met het gezin, familie of vrienden. Naar kantoor willen we net zo goed en zomers uitzien als op vakantie. De Porto is een zomerjurk waarmee alles kan. Het zomerjurkje is stoer, vrouwelijk, heerlijk luchtig en chique. Hiermee kun je een dagje uit, naar kantoor en met vriendinnen een terrasje pakken. De Porto is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren:

  • Moonlight Blue, een stoere blauwe tint die perfect casual is.
  • Desert, een neutrale zandkleur die zowel mooi staat op kantoor als op een terras.
  • Oak, een army green die zowel stoer als vrouwelijk is. Perfect voor elke gelegenheid.
Porto desert stoere jurk met kraag